Általános Szerződési Feltételek – ÁSZF

A jelen ÁSZF tartalmazza a Fairy Lights (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

A Webáruház címe: https://fairylights.hu/

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:
Cégnév: Hanyu Zoltán E.V.
Székhely címe: 2483 Gárdony Csokonai u. 77.
Statisztikai számjel: 69057098 4321 231 07
Adószám: 69057098-1-27
Bankszámlaszám : 11773360-00881377-00000000

Ügyfélszolgálat/Áruház adatai:
Telefon: +36302244796 (normál díjszabású)
E-mail: fairylightsgyertyak@gmail.com

Az általános szerződési feltételek elfogadása
1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

A megrendelés lépései:
1. A regisztráció menete
2. A kosár használata
3. A megrendelés összeállítása
4. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
5. A megrendelés elküldése
6. A megrendelés visszaigazolása

Az adásvételi szerződés létrejötte:
1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló email a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

A termék lényeges tulajdonságai
A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.

Árak
A Webáruházban közzétett árak alanyi adómentes árak, amelyek nem tartalmazzák a szállítási költséget, sem az utánvétkezelés költségét.

Kiszállítás, személyes átvétel
1. A termék feladására a rendeléstől számított legfeljebb 6 munkanapon belül kerül sor.
2. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.

Lehetséges fizetési módok
1. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel)
2. Banki átutalás (előre utalás)

A szállítás költségei és az utánvétkezelés díja itt megtekinthető.

Elállási jog
A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

A vásárló az elállási jogát a szerződéskötés napjától számított 14 nap elteltéig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a vásárló nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi a Szolágltató e-mail címére, vagy székhelyének címére. A Szolgáltató köteles a vásárló által kifizetett összeget a vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított tizennégy napon belül visszatéríteni.

Elállási nyilatkozat letöltése.